Toneelavond 6 april 2024

Op zaterdagavond 6 april vanaf 20.00 uur organiseert de Chr. Oranjevereniging Oldebroek een toneelavond voor de leden. Toneelgroep Elspeet zal evenals vorig jaar een klucht voorstellen in het Kulturhus in Oldebroek.

Het is een Klucht in 3 bedrijven door Henk Roede en heet een DOLLE BEESTENBOEL

In de dierentuin wordt er door onderhoudsman Gerrit, hard gewerkt aan het nieuwe onderkomen voor de apen. De opening van dit verblijf moet natuurlijk een waar feest worden, daarom heeft directrice van Doorn de Koning uitgenodigd om de openingsonderhandeling te verrichten. Secretaresse Linda vindt het geweldig dat de Koning nu eens bij haar op het werk op bezoek komt, in plaats van dat ze altijd achter de Koning aan moet rennen, iets wat ze normaal gesproken met veel overgave doet. Maar voordat de Koning werkelijk komt, zal een inspectie door de heer Meerkens van de Rijksvoorlichtingsdienst moeten worden gedaan. En helaas mankeert er nogal wat aan het reilen en zeilen in de dierentuin. Komt het wel goed met de schietgrage dierenarts Heutma en zijn alle dieren wel in goede handen bij verzorgster Carin? En of elke bezoeker nu wel zo blij is met de behandeling van kassière Rudy is ook maar de vraag. Iedereen hoopt natuurlijk op goedkeuring van de Rijksvoorlichtingsdienst, maar zijn Meerkens zijn bedoelingen wel allemaal goed? Weer een hilarisch klucht van Henk Roede met absurde situaties, veel grappen en dit keer veel loslopende dieren…

Voor leden is de entree gratis en voor een introducee is een kaartje € 5,- (zolang de voorraad strekt en bij voorkeur pinnen aub)

Kaartjes zijn af te halen op zaterdagochtend 23 maart tussen 9 – 12 uur in de kantine bij het Kulturhus in Oldebroek.