De Jong Zuurmond ster hoofdsponsor Oldtimer Truckersparade Oldebroek

OLDEBROEK – Het ondernemersechtpaar Gerrit en Erica Zuurmond zijn in 2017 ster hoofdsponsor van de Oldtimer Truckersparade Oldebroek. Het bedrijf Zuurmond heeft inmiddels vele relaties in deze omgeving en wil zich dan ook graag aan dit evenement verbinden. Dit doen zij met waardering voor de organisatie. Namens de Oldtimer Truckersparade Oldebroek kregen Gerrit en Erica een pakket aangeboden.

Gerrit, Erica en al hun medewerkers zijn dagelijks bezig met de wegen in Nederland. De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services wil graag dat iedereen veilig en met plezier onderweg kan zijn, op de weg en over water. Zij werken daarom met passie en energie aan de veiligheid van de (water)wegen en het onderhoud en beheer van de openbare ruimtes. In 2016 werden zij door Rijkswaterstraat nog gekozen als Beste Berm Beheerders.

Het bedrijf heeft dan ook een lange historie. Zij werken aan de rij- en waterwegen, en hebben daardoor ook een sterke betrokkenheid bij het vrachtvervoer in Nederland. Gerrit Zuurmond was dan ook direct enthousiast om een bijdrage te leveren aan dit evenement. Samen met de sponsoren van vorig jaar maken zij mogelijk dat de 4e editie kan plaatsvinden.

Zaterdag 6 mei zal de 4e Oldtimer Truckersparade Oldebroek plaatsvinden. Zie voor meer informatie de website:  www.oldtimertruckersparade.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *