Chr. Oranjevereniging Oldebroek nodigt haar leden uit voor een toneelavond op zaterdagavond 1 april 2023.

Aanvang 20.00 uur in het Kulturhus in Oldebroek! Inloop vanaf 19.15 uur

Voor leden is de entree gratis en voor een introducee is een kaartje € 5,- (zolang de voorraad strekt en bij voorkeur pinnen aub). Kaartjes zijn af te halen op zaterdagochtend 25 maart tussen 10 – 12 uur bij “de Zwikmeule” in Oldebroek. De Zwikmeule is naast het Kulturhus op het Kulturhusplein.

Details van dit toneelstuk:

Linda zit al tijden te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor. Voor Cor hoeft het allemaal niet zo. Hij vindt het wel best zo als het leven nu gaat. Maar Linda heeft van jongs af al hele plannen gemaakt van hoe die ene speciale dag er uit moet zien. En dat is groots, romantisch en vooral perfect! Als dan uiteindelijk Cor haar toch ten huwelijk vraagt, gaan meteen ook alle remmen los! Ze leeft zich helemaal uit op het plannen van de bruiloft en niets of niemand zal ook maar haar daarin een strobreed in de weg leggen. Echter lopen al haar eisen wel flink in de papieren en is daar wel geld voor? De familie, vrienden en naaste buren weten dat je een vrouw als Linda vooral niet moet teleurstellen. Heel wat creativiteit moet worden aangewend om toch Linda die fantastische dag te kunnen geven. De plannen zijn goed, maar niets gaat zo als gepland…

Het toneelstuk begint om 20.00 uur en we hebben halverwege een pauze ingelast. U bent van harte welkom en graag tot zaterdagavond 1 april.

Met vriendelijke groet, Het bestuur van de Chr. Oranjevereniging Oldebroek